Foto,  Ur vardagen

En regnig dag…

Smarholmen2

Jag njuter för fulla muggar – solen gassar och sommarvärmen är helt magisk. Solat och badat har vi gjort även idag men den senaste veckan har vi hunnit med mycket mer än så, fast det syns inte här på bloggen. Än. En regnig dag ska jag redigera bilder och låta er bli uppdaterade. Nu hinner jag med en kort liten kik här inne men strax ska vi iväg för nu väntar en seneftermiddag och kväll i Göteborg; först något svalkande på Incontro, sen en femkamp på Liseberg och därefter får vi se vad som händer.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.