Ur vardagen

Semester – ahhh

20140722-093609-34569848.jpg

Liten semesteruppdatering:

Vilket väder vi haft den senaste tiden – helt perfekt! Vi njuter av ledigheten; går upp tidigt på morgonen, tillbringar några timmar i solen vid havet som är underbart att bada i – någonstans runt 21-22 grader skulle jag tro – och vi grillar, motionerar, umgås med vänner och har det riktigt gott helt enkelt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.