Foto,  Ur vardagen

Heldag i Göteborg

heldag1 Heldag2 taubescenen1 taubescenen2

Bilder från en underbar heldag i Göteborg igår vilken avslutades med Kai Martin & Stick på Taubescenen på Liseberg.

I morse åkte jag ut till Smarholmen. Tidigt, eftersom jag hört att det skulle mulna på på eftermiddagen. Jag låg och solade från halv tio till tolv och sen drog molnen in. Ganska lagom ändå, måste jag säga.

Nu har molnen spruckit upp igen och jag väntar hem maken som från och med nu också kan kalla sig semesterfirare. Det ska bli kul att hitta på saker ihop även dagtid några veckor framöver.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.