Foto,  Ur vardagen

Semesterfiraren här

juli14Hallå, hallå, semesterfiraren här, ja. Första dagen velar jag lite fram och tillbaka. Jag gick upp halv åtta, sprang fem kilometer, körde och hängde en maskin tvätt, duschade, gjorde mig i ordning och cyklade ner till stan på en tänkt foto- och shoppingrunda. Det blev visserligen några bilder på Gothia cup-deltagare och sen var jag in och vände i två butiker, men puh, det var för varmt för att gå i stan och för att cykla runt och shoppa i småbutiker. Så hem igen och ut på balkongen – flämt!

Trots att det är många, stora moln som drar förbi värmer det gott i den solen som är och ja, det känns som en bra första semesterdag än så länge. Kanske har jag lyckats få lite färg idag också. Hoppas, hoppas.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.