Semesterfiraren här

juli14Hallå, hallå, semesterfiraren här, ja. Första dagen velar jag lite fram och tillbaka. Jag gick upp halv åtta, sprang fem kilometer, körde och hängde en maskin tvätt, duschade, gjorde mig i ordning och cyklade ner till stan på en tänkt foto- och shoppingrunda. Det blev visserligen några bilder på Gothia cup-deltagare och sen var jag in och vände i två butiker, men puh, det var för varmt för att gå i stan och för att cykla runt och shoppa i småbutiker. Så hem igen och ut på balkongen – flämt!

Trots att det är många, stora moln som drar förbi värmer det gott i den solen som är och ja, det känns som en bra första semesterdag än så länge. Kanske har jag lyckats få lite färg idag också. Hoppas, hoppas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *