Ösregn & massage

humla

Vi hade planerat att ha en riktigt slapp dag idag, men det blev lite annat också. Först gick vi stadspromenaden och nu har gångbanan öppnats upp bakom Kungsmässan igen så det var lite spännande att gå den vägen. Finfint kommer det att bli där när allt vuxit upp, tror jag. När vi gått en bit öppnade sig himlen och resten av promenaden skedde i ösregn. Lite mysigt ändå faktiskt. Vi skulle ju bara hem.

Sen städade vi och därefter fick jag välbehövlig axelmassage av maken. Nackspärren har gett med sig, men jag är väldigt spänd i hela nack- och axelpartiet så det var skönt. Därefter kröp jag ner i badkaret och läste en inredningstidning medan mitt nya badskum gjorde verkan. Mmm, det har varit en riktigt bra dag hittills.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *