Foto,  Träning,  Ur vardagen

Ösregn & massage

humla

Vi hade planerat att ha en riktigt slapp dag idag, men det blev lite annat också. Först gick vi stadspromenaden och nu har gångbanan öppnats upp bakom Kungsmässan igen så det var lite spännande att gå den vägen. Finfint kommer det att bli där när allt vuxit upp, tror jag. När vi gått en bit öppnade sig himlen och resten av promenaden skedde i ösregn. Lite mysigt ändå faktiskt. Vi skulle ju bara hem.

Sen städade vi och därefter fick jag välbehövlig axelmassage av maken. Nackspärren har gett med sig, men jag är väldigt spänd i hela nack- och axelpartiet så det var skönt. Därefter kröp jag ner i badkaret och läste en inredningstidning medan mitt nya badskum gjorde verkan. Mmm, det har varit en riktigt bra dag hittills.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.