Foto,  Ur vardagen

Nedräkning – SEMESTER

semester

Japp, nu är det dags – imorgon börjar semestern… B-)

Och gårdagens soliga och fina väder har ersatts av moln och regn. Just nu är det dock uppehåll och det är mysigt att vara inne med tända ljus, lyssna på musik, dricka kaffe och sitta här vid datorn. Ska nog gå igenom lite bilder och vara kreativ. Passa på…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.