Hur GÖR man?

sommarminnen

Vad passar väl bättre en gråmulen dag än att sitta och titta på bilder och gå igenom gamla minnen. Idag har jag tittat på bilder från semestern förra året. Jösses vad vi hann med mycket då! Vi var på Öland, fick besök från Eksjö, hälsade på i Trollhättan och var på Fallens dagar, tog en tur till Smögen, var på Skårs gård, besökte Stråvalla marknad, åkte en tur till Köpenhamn, badade i Åsa och Vallda, hade grillkvällar med och hälsade på vänner, var i Ullared, turistade i Göteborg, gick på Kungsbacka marknad, fotograferade bröllop, cyklade hit och dit och firade makens födelsedag bland annat.

Och som kontrast till förra året har vi en i stort sett helt oplanerad semester i år. Det kändes rätt att bara ta dagarna som de kommer denna sommar. Vi har visserligen planer på att göra om några av de sakerna vi gjorde förra året och umgås med vänner men inget är hundra bestämt, bokat och klart än. Och det känns rätt bra faktiskt. Men lite konstigt också… Hur GÖR man när man bara är och inte har några planer?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *