Foto,  Ur vardagen

Det är sommar och jag älskar det!

smarholmenI morse vaknade vi tidigt, gjorde oss klara och packade picknickkorgen med kaffe och mackor. Med i bilen togs solstolar och filt och så styrde vi kosan ut mot Smarholmen. Det var typ nitton grader och ganska kyliga vindar när vi tog plats på klipporna tjugo över nio och det kändes först som att vi gjort ett misstag. Jag frös så huden knottrade sig…

Men värmen steg och vindarna kändes mindre kalla allteftersom, så det blev ett dopp och några timmars solande. Underbart.

Så åkte vi till Frölunda torg och köpte badskum på Rituals – ja, vi har flummat in lite på det, ja – och så handlade vi lite mat på hemvägen. Väl hemma fixade jag en coleslaw som vi ska ha med oss tillsammans med en gino, glass och ett par hemgjorda barbequesåser när vi ska på grillkväll hos ett par kompisar ikväll.

Dagen kunde inte ha blivit bättre och det är med glädje och stolthet jag nu sitter här nyduschad och fräsch med lite rodnande hud. Det är sommar och jag älskar det!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.