Foto,  Ur vardagen

Det får bli som det blir

Det är fredagen den 11 juli idag och det betyder för min del:

snartsemester

Men det som normalt sett är en av årets bästa dagar (sista arbetsdagen innan ledighet) blir nog tyvärr inte så härlig som jag hade hoppats. Inte helgen heller för den delen…

Man ska inte måla fan på väggen och inte gå händelserna i förväg, men igår kväll när jag gick och la mig kände jag att det hände något i nacken och i natt har jag haft det jobbigt varje gång jag vänt mig i sängen…

Och när jag vaknade i  morse satt den där; en handikappande, jädra nackspärr! Det är bara en månad sen jag hade det sist och det känns för jäkligt. Det brukar ta tre till fyra dagar för mig att bli av med nackspärr och jag ser inte alls fram emot de kommande dagarna på grund av det.

Det blir ingen träning för mig på några dagar och frågan är vad jag kommer att kunna göra…?

Men jag ska göra så gott jag kan på jobbet idag i alla fall. Som tur är har jag kontoret hemma och idag hade jag ändå planerat att köra en del admin, göra klart en webbutbildning och avsluta allt som jag kan inför semestern. Det får bli som det blir…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.