Det får bli som det blir

Det är fredagen den 11 juli idag och det betyder för min del:

snartsemester

Men det som normalt sett är en av årets bästa dagar (sista arbetsdagen innan ledighet) blir nog tyvärr inte så härlig som jag hade hoppats. Inte helgen heller för den delen…

Man ska inte måla fan på väggen och inte gå händelserna i förväg, men igår kväll när jag gick och la mig kände jag att det hände något i nacken och i natt har jag haft det jobbigt varje gång jag vänt mig i sängen…

Och när jag vaknade i  morse satt den där; en handikappande, jädra nackspärr! Det är bara en månad sen jag hade det sist och det känns för jäkligt. Det brukar ta tre till fyra dagar för mig att bli av med nackspärr och jag ser inte alls fram emot de kommande dagarna på grund av det.

Det blir ingen träning för mig på några dagar och frågan är vad jag kommer att kunna göra…?

Men jag ska göra så gott jag kan på jobbet idag i alla fall. Som tur är har jag kontoret hemma och idag hade jag ändå planerat att köra en del admin, göra klart en webbutbildning och avsluta allt som jag kan inför semestern. Det får bli som det blir…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *