Foto,  Ur vardagen

Mycket aktivitet

båtar

Det var mycket aktivitet och rörelse ute i Gottskär tidigare ikväll. Jag åkte dit ut och satte mig och avnjöt en sallad, tittade på båtar och badande. Så lugnt och skönt och stilla ändå – en perfekt avslutning på en härlig helg.

Nu ska jag läsa en bok i det som är kvar av kvällssolen på framsidan. Mmm, underbart.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.