183 motionspass 2014,  Foto,  Inredning,  Mat & bakning,  Träning,  Ur vardagen

Hemmadag

Imorse bestämde vi oss för att ha en hemmadag med lite pyssel och fix. Vi började dagen med att läsa tidningen och dricka kaffe i sängen. Ahhh, är man ledig så är man…

Så gick vi en morgonpromenad på fem och en halv kilometer innan frukost.

Efter frukosten började maken röja i några av sina garderober medan jag satte igång och bakade nya favoritbrödet; hälsolimpan. Jag kan verkligen rekommendera detta goda bröd, mmm… (Säg till om du vill ha receptet.)

limpor Så plockade jag fram lite pysselsaker och satte igång och gjorde nya fina vimplar. Jag älskar verkligen såna här; blir lugn och lycklig i hela kroppen när jag tittar på dem.

vimplar2 vimplar

Efter det gav jag mig ut på en löptur. Jag var i fin form så en mil blev det idag. Härligt! När jag kom hem hade maken ställt upp massagebänken och jag gjorde så gott jag kunde för att massera hans vader som han kände sig spänd och stel i. Själv fick jag nästan helkroppsmassage; vader, baksida lår, rygg och axelpartiet. Underbart.

Så var det dags att testa de nya produkterna från Rituals som vi köpte igår. Jag hoppade först in i duschen; saltskrubbade hela kroppen, skrubbade fötterna, tvättade håret och löddrade in hela kroppen i den härliga duschgelen som blir som ett skum. Efteråt smorde jag in hela kroppen och kände mig som en helt ny människa.

Maken tog så ett bad och testade sina produkter, vilka han var väldigt nöjd med, medan jag förberedde en pastasallad som vi skulle ha till middag. Nu har vi ätit och softar resten av kvällen. Blir troligtvis en promenad till med lilla Lisa lite senare. En aktiv men ändå väldigt ledig dag känns det som vi haft idag.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.