Foto,  Ur vardagen

Shopping

Ah, det har varit en bra dag idag. Riktigt bra. Efter städningen gjorde vi oss i ordning och åkte till Frölunda torg. Där strosade vi runt, kikade och shoppade loss på underbara Rituals bland annat. Vi hittade ayurvediska produkter till oss båda, så nu längtar vi till morgondagen då det ser ut att kunna bli läge för hemmaspa. M-m-mmm.

ritualsSen flydde vi sorlet och stöket i Frölunda och åkte till ett betydligt lugnare och mer harmoniskt Kungsmässan där jag tidigare i veckan spanat på en liten väska som jag var sugen på. Idag slog jag till och jag är sjukt nöjd med den.

adaxDet är något speciellt med mig och väskor och jag tycker aldrig man kan få för många fina och praktiska väskor. Den här lilla godingen blir till exempel perfekt att åka och handla med. När telefonen, kortfodralet, lite mjukgörande till läpparna och dörr- & bilnycklar är det enda man behöver ha med sig. Perfekt!

Det blev lite andra grejer också; färg till skrivaren, mat och lite gott att dricka. Men som vanligt när man är ute och shoppar loss kommer man ju hem med något som INTE är perfekt. Medan maken gick runt på Systembolaget och botaniserade bland ölhyllorna fångade den här chokladölen min uppmärksamhet och jag hade ju spenderarbyxorna på så jag plockade med mig en fram till kassan…

chocolatestoutMen usch, det här var ingen höjdare. Inte alls, faktiskt! Jag tog ett par klunkar – maken likaså – och sen åkte resten ut i vasken. Ja, så tyckte vi om denna stout. Inte god! Alls!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

  • Jenny

    Hej!
    Tänk att jag och min sambo också var på Frölunda Torg igår. Skulle köpa ett par skor till honom. Kom visserligen hem med skor till honom (t.o.m. två par) men till mig blev det TRE par. Skor kan man aldrig få för många av. Kanske har samma förhållande till skor som du har till väskor. Det bästa är att sambon stöttar mig fullt och fast i detta 😉 Köper det skor jag vill ha men gladast blir han för dem med (hög) klack på. Så ibland stapplar jag omkring och är nästan 190 lång. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.