Shopping

Ah, det har varit en bra dag idag. Riktigt bra. Efter städningen gjorde vi oss i ordning och åkte till Frölunda torg. Där strosade vi runt, kikade och shoppade loss på underbara Rituals bland annat. Vi hittade ayurvediska produkter till oss båda, så nu längtar vi till morgondagen då det ser ut att kunna bli läge för hemmaspa. M-m-mmm.

ritualsSen flydde vi sorlet och stöket i Frölunda och åkte till ett betydligt lugnare och mer harmoniskt Kungsmässan där jag tidigare i veckan spanat på en liten väska som jag var sugen på. Idag slog jag till och jag är sjukt nöjd med den.

adaxDet är något speciellt med mig och väskor och jag tycker aldrig man kan få för många fina och praktiska väskor. Den här lilla godingen blir till exempel perfekt att åka och handla med. När telefonen, kortfodralet, lite mjukgörande till läpparna och dörr- & bilnycklar är det enda man behöver ha med sig. Perfekt!

Det blev lite andra grejer också; färg till skrivaren, mat och lite gott att dricka. Men som vanligt när man är ute och shoppar loss kommer man ju hem med något som INTE är perfekt. Medan maken gick runt på Systembolaget och botaniserade bland ölhyllorna fångade den här chokladölen min uppmärksamhet och jag hade ju spenderarbyxorna på så jag plockade med mig en fram till kassan…

chocolatestoutMen usch, det här var ingen höjdare. Inte alls, faktiskt! Jag tog ett par klunkar – maken likaså – och sen åkte resten ut i vasken. Ja, så tyckte vi om denna stout. Inte god! Alls!

2 reaktion på “Shopping

  1. Hej!
    Tänk att jag och min sambo också var på Frölunda Torg igår. Skulle köpa ett par skor till honom. Kom visserligen hem med skor till honom (t.o.m. två par) men till mig blev det TRE par. Skor kan man aldrig få för många av. Kanske har samma förhållande till skor som du har till väskor. Det bästa är att sambon stöttar mig fullt och fast i detta 😉 Köper det skor jag vill ha men gladast blir han för dem med (hög) klack på. Så ibland stapplar jag omkring och är nästan 190 lång. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *