Foto,  Ur vardagen

Perfekt

havosommar2Idag får man använda sin fantasi eller titta på bilder från soligare dagar för att få sommarkänslor. Det är tio grader (!), grått och regnigt här i Kungsbacka idag. Brrr, inte alls så somrigt.

Men det passar perfekt att det är lite sämre väder faktiskt för idag står städning på schemat och sen blir det shopping som belöning. Sommarrean är i full gång i butikerna och har jag tur gör jag några fina fynd. För sommaren är ju inte slut än. Väl? Nej, jag ser fram emot många fler härliga, soliga och varma dagar och kvällar framöver.

Men nu är det som sagt dags att starta ljudboken, ta fram skurhinken, kavla upp ärmarna och sätta igång med städningen. Hejsolång!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.