Foto,  Ur vardagen

Sista simtagen

and2

Nu närmar sig helgen och jag tar de sista simtagen på jobbet för den här veckan. Snart i hamn, snart i land, för att vila ut på den lilla kobbe som helgledigheten utgör. 🙂

Jag jobbar hemifrån idag och tyckte det var läge att byta dator en stund; därav detta lilla lunchinlägg.

Borde nog i och för sig hellre tagit en liten lunchpromenad, men vädret är så lynnigt att jag inte vet om jag klarar ens en trekilometare utan att bli genomblöt. Det åskar och solen skiner samtidigt som stora mörka moln drar över himlen. Hu, dramatiskt väder minst sagt.

Näpp, nu är det dags att sätta igång och jobba igen – todiloo!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.