Foto,  Ur vardagen

Jag behöver hjälp

glasögonDet har aldrig varit ”jag” att bära glasögon. Jag har aldrig behövt det tidigare och jag har inte heller passat i det. Trodde därför att jag helt säkert skulle skaffa linser den dag jag behövde hjälp med synen…

Men här är jag nu, med mina sprillans nya brillor som jag hämtade hos optikern idag; ett par rumsprogressiva treminalglasögon som ska funka såväl när jag kör bil som när jag sitter vid datorn, när jag ska titta på telefonen, prata med kunder och när jag ska läsa. Blir nog hur bra som helst. Och blir det inte det får jag ändå stå ut – jag behöver ju hjälp med mitt seende.

Som ni ser valde jag båge nummer två av de tre jag valde mellan här. Tack för alla synpunkter och för era smakråd – dessa kändes bäst.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.