Jag behöver hjälp

glasögonDet har aldrig varit ”jag” att bära glasögon. Jag har aldrig behövt det tidigare och jag har inte heller passat i det. Trodde därför att jag helt säkert skulle skaffa linser den dag jag behövde hjälp med synen…

Men här är jag nu, med mina sprillans nya brillor som jag hämtade hos optikern idag; ett par rumsprogressiva treminalglasögon som ska funka såväl när jag kör bil som när jag sitter vid datorn, när jag ska titta på telefonen, prata med kunder och när jag ska läsa. Blir nog hur bra som helst. Och blir det inte det får jag ändå stå ut – jag behöver ju hjälp med mitt seende.

Som ni ser valde jag båge nummer två av de tre jag valde mellan här. Tack för alla synpunkter och för era smakråd – dessa kändes bäst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *