Foto,  Ur vardagen

Vackra Varberg

brisDagen idag har varit mycket bra. Vi sov länge, gick så på en morgonpromenad och gjorde oss därefter i ordning och åkte ner till vackra Varberg där vi gick runt och njöt. (Fler bilder kommer inom kort.) Väl hemkomna tog vi en promenad till och den här söndagen kunde inte ha avslutats på ett bättre sätt än det här; vi ska nu avnjuta hemmagjorda, grillade hamburgare – mmm.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.