Foto

En bra midsommar

Igår började vi med förberedelser ganska tidigt på morgonen och precis innan de första gästerna kom, vid ettiden, hann jag ge mig ut på en liten joggingrunda. Skönt!

Först kom sonen, hans sambo och hennes mamma samt Kiara. Strax innan tre dök resten av gästerna upp; svägerskan, svågern, hans far och en kompis.

baksidan
framsidan dukningbalkonghäng1rosedadlarVi hade anordnat en tiofrågors poängpromenad som gästerna fick gå och sedan fick de hålla en boll i luften så länge som möjligt.

bollspel
Efter det var det hjärngympa, temat var svenska städer och det gällde för gästerna att klura ut vilken svensk stad som gömde sig bakom exempelvis Barnmatsamhälle (Vällingby) och Rikepeng (Landskrona).

hjärngympaSå blev det dags för mat; färskpotatis, sill, Jansson/Olsson, bröd, ost, diverse röror, sallad etc och snapsvisor i mängder. Det är roligt att sjunga! 🙂

mat
Och till kaffet blev det förstås jordgubbar och grädde samt chilikladdkaka. Mmm…

glada Därefter blev det en omgång kubb vilken mitt lag, min glada min till trots, tyvärr förlorade…

kubb5sittaner kubb3 kiara kubb2hundgos kubb1 hundklapp smartkubb4starkman ishink balkonghäng2 corona ishink2 blomma rosezink fulltuppSist men inte minst körde vi några omgångar med favoritleken norsk karaoke. Det blir alltid många härliga skratt när man kör den leken.

eiron svenVi hade en härlig eftermiddag och kväll tillsammans och jag är väldigt nöjd med vårt firande i år och att vädret var så fint som det var. Lite kyligt, men soligt och uppehåll hela dagen och kvällen. En bra midsommar. Tack alla som kom och för allt ni bidrog med, tack.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.