Foto,  Träning,  Ur vardagen

En underbar dag

lisebergDagen idag blev precis så bra som man kunde önska; först städade vi som sagt och gjorde fint här hemma, sen gav jag mig ut på en sjukilometerslöprunda och därefter åkte vi in till Liseberg. Mötte upp vänner och hade det allmänt skönt. Vi åkte ingenting, överlät det till de andra, men hade det bra ändå. Helix får det bli nästa gång – jag är inte riktigt bra i nacken än, så det var inte värt att riskera något idag… Men åh, vad jag är nöjd med dagen – en underbar dag!

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.