Foto,  Ur vardagen

Ett, två eller tre?

båge1 båge2båge3God morgon! Det är lördag, solen skiner, himlen är blå och det fläktar lite. Frukosten är inmundigad, strax ska här städas och sen blir det ett Lisebergsbesök. Det ska bli trevligt.

Men innan jag tar tag i den här dagen på allvar behöver jag lite smakråd från dig… Jag var hos optikern igår – ja, nu har jag uppnått den aktningsvärda åldern 45 och ögonen är inte längre som de varit – och gjorde en synundersökning. Terminalglasögon är på gång.

Det är väl inte så noga hur de ser ut och det ska väl inte vara så svårt att välja bågar kan man tycka, men herrejösses, det finns ju precis hur många som helst! Hur ska jag veta vilka jag passar i och vilka jag ska välja? Hjälp mig gärna med vilka du tycker jag passar bäst i; 1, 2 eller 3?

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.