Ett, två eller tre?

båge1 båge2båge3God morgon! Det är lördag, solen skiner, himlen är blå och det fläktar lite. Frukosten är inmundigad, strax ska här städas och sen blir det ett Lisebergsbesök. Det ska bli trevligt.

Men innan jag tar tag i den här dagen på allvar behöver jag lite smakråd från dig… Jag var hos optikern igår – ja, nu har jag uppnått den aktningsvärda åldern 45 och ögonen är inte längre som de varit – och gjorde en synundersökning. Terminalglasögon är på gång.

Det är väl inte så noga hur de ser ut och det ska väl inte vara så svårt att välja bågar kan man tycka, men herrejösses, det finns ju precis hur många som helst! Hur ska jag veta vilka jag passar i och vilka jag ska välja? Hjälp mig gärna med vilka du tycker jag passar bäst i; 1, 2 eller 3?

2 reaktion på “Ett, två eller tre?

  • Tack, Tina – jag beställde nr 2 idag. 🙂
   Det är bra med oss annars, hoppas detsamma gäller för dig/er.
   En fika vore trevligt nån dag. Hör gärna av dig.
   Kram, kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *