Foto,  Ur vardagen

Studentkalas

student1Igår var vi på studentkalas. Vi bjöds på god mat och typiskt svenskt sommarväder.

1Sonen agerade bartender, assisterad av flickvännen.

6 5 22 8 10 11Yngst av alla kalasgäster…

21 20Först skrattade alla åt mig då jag kom med dunjacka till kalaset, men allteftersom kvällen gick kände jag mer och mer att mitt val varit riktigt smart och jag tror att en och annan gav mig rätt. Brrr…

19 16Kiara testar att se saker ut ett annat perspektiv.

14 15Fina studenttårtor och en bedårande söt studentskylt.

12 4 3 2 7Minsta gästen – fru nyckelpiga.

17 18 13 923 student2

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.