Foto

Innemysfredagmendetklarnarvisstuppnu

booksfredag dinnerfortwo dinnerfortwo2 nachos innemysJa, vad passar väl bättre en regnig, ledig fredagkväll än en god (om än enkel) middag och lite sittaochpillamedfotontid… Jag har saknat det. Och saknat att kontinuerligt blogga och att dela med mig av vardagen i ord och bild. Det är en skön känsla att sitta här och pyssla och dona. Go känsla i kroppen just nu. 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.