Foto,  Ur vardagen

50-årsfirande

Igår åkte vi och hämtade makens syster och hennes man och böjd dem på lunch hemma hos oss – vi skulle fira svägerskans födelsedag och hade planerat detta som en överraskning till henne tillsammans med svågern. När vi ätit hoppade vi in i bilen och rullade söderut mot Skummeslövsstrand och det härliga strandpensionatet där. Här utsikten från makens och mitt rum:

utsikt
rummetkaffeovinEfter att vi installerat oss i vårt fina och fräscha rum smög vi över med en flaska bubbel till svägerskans och svågerns rum…

törleys skålSå gick vi ner på stranden där vi gjorde massa fina fynd, tog ett glas, busade, lekte, njöt av solen, slappnade av, umgicks och levde jävlar om vartannat.

ballong
grattis lek snäcksamlare fyndinnis_gunn cykel onehumanity beach2014 livbojnjutning viNär kvällen kom bytte vi om, samlades på vårt rum…solnedgånglyssnade på vacker musik…sjungeroch rockade loss till Dopes ”Die mf Die”!diemfdie finkläddSen åt vi en god middag och avslutade med lite slapphäng till Melodifestivalen (som svägerskan älskar) innan det var dags att säga godnatt och bädda ner sig i hotellets sköna sängar.

Hotellfrukosten i morse var kanon och det är med en go känsla i kroppen jag nu tänker tillbaka på de här härliga timmarna tillsammans med goa människor i en vacker och trivsam miljö. Om jag vill tillbaka till Strandpensionatet? Absolut – vilken dag som helst!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.