Motion

Om någon för tio, elva år sedan hade sagt till mig att jag skulle jympa till en tränings-DVD i mitt vardagsrum och tycka att det var skönt och roligt hade jag skrattat högt och sagt: ”Näe, aldrig! Inte en chans inte jag! Jag gillar inte att svettas! Ska jag göra något kan jag tänka mig att simma, men annars är träning inget för mig.”

Men det har hänt mycket med mig på tio år. Dels har jag ju blivit äldre och visare (?) och dels har jag tillbringat en och annan timma på Friskis, på cykelsadeln på landsvägen och i skogen i löparspåret. Jomenvisst, så är det.

Och i veckan passade jag på att göra en stilstudie av mig själv när jag efter en regnig joggingtur i skogen körde ett jympapass. I vardagsrummet, till en Friskis-DVD.

traning1traning2Motionspass 96 av 183, 2014 var härmed avverkat – check!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *