183 motionspass 2014,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Motion

Om någon för tio, elva år sedan hade sagt till mig att jag skulle jympa till en tränings-DVD i mitt vardagsrum och tycka att det var skönt och roligt hade jag skrattat högt och sagt: ”Näe, aldrig! Inte en chans inte jag! Jag gillar inte att svettas! Ska jag göra något kan jag tänka mig att simma, men annars är träning inget för mig.”

Men det har hänt mycket med mig på tio år. Dels har jag ju blivit äldre och visare (?) och dels har jag tillbringat en och annan timma på Friskis, på cykelsadeln på landsvägen och i skogen i löparspåret. Jomenvisst, så är det.

Och i veckan passade jag på att göra en stilstudie av mig själv när jag efter en regnig joggingtur i skogen körde ett jympapass. I vardagsrummet, till en Friskis-DVD.

traning1traning2Motionspass 96 av 183, 2014 var härmed avverkat – check!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.