Foto,  Ur vardagen

Branden

branden2006 då Kungsbacka innerstad eldhärjades förra gången och ett helt kvarter brann ner befann sig vår familj i Stockholm.

I natt var det dags igen och det har varit det stora samtalsämnet här idag. Jag åkte in till stan efter jobbet och tog några bilder. Det luktade obehagligt och det var väldigt mycket folk ute som tittade, pratade med varandra och förfasade sig över den tråkiga händelsen.

torgetIgår var jag å jobbets vägnar i den nyöppnade godisbutiken som drabbades allra värst av branden och nu finns den inte mer…

korsningen

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.