Foto,  Ur vardagen

Ledig måndag

magnoliaDet finns så mycket vackert att se och titta på nu och idag är det sista lediga dagen för den här påsken. Vad ska jag göra med den? Vad ska jag se? Vad ska jag fotografera? Vet inte riktigt var jag ska börja, men jag vet att ute ska jag i alla fall vara en hel del idag – det är härligt väder – och vi har inga planer alls för dagen så vi kommer att kunna ta den precis som den kommer. Ska börja med en rejäl cykeltur i alla fall har jag precis bestämt mig för. Ah, det ska bli skönt! Och ikväll ska jag redigera lite bilder från helgen som gått. Det ser jag också fram emot. Ha nu en riktigt härlig ledig måndag!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.