183 motionspass 2013,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Långtur

LångcyklingVädret idag lockade ut mig på en rejäl långcykeltur. Planen var till att börja med att cykla ut till Gottskär och hem igen. Men när jag väl kommit dit blev jag sugen på att kika hur det såg ut vid Röda holme. På tillbakavägen till Kungsbacka stannade jag till vid Strannegården och sen när jag väl var i Kungsbacka igen ville jag köra ytterligare en sväng så det blev en tur ut till Hanhalsholme. Därefter cyklade jag över Myra och Gåsevadholm hem. En cykeltur på 5,7 mil in alles. Bra jobbat, tycker jag.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.