Foto,  Ur vardagen

Mmm, jag älskar det!

nappar2Ikväll gick jag en härlig promenad i det underbara vårvädret. Fotograferade en del och tyckte det här nappträdet vid biblioteket var så himla gulligt. Har jag helt missat förut.

Det fanns förstås annat som blommade också…
körsbärsträdfräsig todayDet är en underbar tid vi upplever och har framför oss just nu; naturen som vaknar till liv igen, värmen som återvänder och solen som ömt kysser våra vinterbleka kinder. Mmm, jag älskar det!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.