183 motionspass 2014,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Ha och äta kakan

grillmaster burgare tillbehor hamburgareDagen idag har bjudit på regn, sol och kraftiga vindar. Efter en skön sovmorgon och en slapp förmiddag i sängen med Morgan Allings bok Kriget är slut (läs den!) tog maken, Lisa och jag en promenad på nästan sex kilometer.

Därefter gav jag mig iväg på cykeln upp till slingan i Fors där jag sprang ett varv och så avslutade jag med några kilometers cykling. Gött! Därmed har jag gjort mitt sjuttiosjunde motionspass för i år.

Efter en välbehövlig dusch åkte vi och handlade och fixade hemgjorda grillade hamburgare. Mmm, satt som en smäck denna söndagskväll. Nu är jag mätt, belåten och nöjd med min dag.

Att unna sig några lata timmar emellanåt är inte helt fel och när man sedan kompenserar med lite rörelse känns det ännu bättre – som att både ha och att äta kakan liksom.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.