Ha och äta kakan

grillmaster burgare tillbehor hamburgareDagen idag har bjudit på regn, sol och kraftiga vindar. Efter en skön sovmorgon och en slapp förmiddag i sängen med Morgan Allings bok Kriget är slut (läs den!) tog maken, Lisa och jag en promenad på nästan sex kilometer.

Därefter gav jag mig iväg på cykeln upp till slingan i Fors där jag sprang ett varv och så avslutade jag med några kilometers cykling. Gött! Därmed har jag gjort mitt sjuttiosjunde motionspass för i år.

Efter en välbehövlig dusch åkte vi och handlade och fixade hemgjorda grillade hamburgare. Mmm, satt som en smäck denna söndagskväll. Nu är jag mätt, belåten och nöjd med min dag.

Att unna sig några lata timmar emellanåt är inte helt fel och när man sedan kompenserar med lite rörelse känns det ännu bättre – som att både ha och att äta kakan liksom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *