Foto,  Ur vardagen

Nästan perfekt

utsiktIgår eftermiddag checkade vi in på rum 228 med den här utsikten från Falkenbergs Strandbad. Lyx!

spaSå gick vi en trappa ner till SPA-avdelningen och unnade oss några timmar där. Vi valde Ivorypaketet vilket bland annat innebar fotbad, basturitual, Hamam, Rasul, isskrubb och oljebehandling samt en lång stund vid den gigantiska öppna spisen i eldrelaxrummet. Så skönt!

soffhängEfter SPA-ritualen softade vi en stund på rummet, smuttade på nya favoritvinet och gjorde oss i ordning.

middagSå satte vi oss till bords i den supermysiga restaurangen och åt en god middag.

lounge2Därefter satte vi oss vid den öppna spisen i hotellobbyn och avnjöt en kall öl till brasans hemtrevliga sprakande.

brasa taket loungeEfter en god natts sömn och en helt underbar frukostbuffé i morse gick vi en strandnära promenad och lyssnade till havets brusande. Själva havet såg vi dock tyvärr knappt idag på grund av den täta dimman. Lite synd, men allt var nästan perfekt och jag är nöjd ändå.

dimma

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.