Nästan perfekt

utsiktIgår eftermiddag checkade vi in på rum 228 med den här utsikten från Falkenbergs Strandbad. Lyx!

spaSå gick vi en trappa ner till SPA-avdelningen och unnade oss några timmar där. Vi valde Ivorypaketet vilket bland annat innebar fotbad, basturitual, Hamam, Rasul, isskrubb och oljebehandling samt en lång stund vid den gigantiska öppna spisen i eldrelaxrummet. Så skönt!

soffhängEfter SPA-ritualen softade vi en stund på rummet, smuttade på nya favoritvinet och gjorde oss i ordning.

middagSå satte vi oss till bords i den supermysiga restaurangen och åt en god middag.

lounge2Därefter satte vi oss vid den öppna spisen i hotellobbyn och avnjöt en kall öl till brasans hemtrevliga sprakande.

brasa taket loungeEfter en god natts sömn och en helt underbar frukostbuffé i morse gick vi en strandnära promenad och lyssnade till havets brusande. Själva havet såg vi dock tyvärr knappt idag på grund av den täta dimman. Lite synd, men allt var nästan perfekt och jag är nöjd ändå.

dimma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *