Foto,  Ur vardagen

Hon har ju burit dig

urnsättning1 urnsättning2saknardigI eftermiddags var det mammas urnsättning och bouppteckning på begravningsbyrån. När vi träffades på kyrkogården och representanten från begravningsbyrån frågade om jag ville hålla urnan sa jag först att det ville jag nog inte, men när han sa: ”Hon har ju burit dig” kände jag att jag absolut ville hålla mamma en sista gång så jag satt med urnan i knät och klappade om ”henne” lite.

Så skulle vi sänka ner urnan i jorden och jag hade sagt innan att det ville jag nog helst inte alls göra, men det föll sig plötsligt naturligt att Bror och jag gjorde det tillsammans när vi väl var på plats.

Summa summarum; jag höll mammas hand när hon lämnade oss den 17 februari, jag bar henne i det sista och följde henne så långt man kan följa någon i och med denna ceremoni. Ja, det blir ändå ett bra minne att ha med sig när allt har lagt sig. Puss och kram lilla mamma, vila i frid.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.