Foto,  Ur vardagen

Vilka vyer

getterön

I morse var det dags för ännu en tur till Varberg och Getterön. En kollega och jag skulle träffas där och jobba ihop. Jag passade på att ta några bilder vid stranden medan jag väntade på honom. När vi jobbat klart där körde vi en specialväg vidare till Falkenberg och jag säger bara en sak: OMG vilka vyer! Så vackert! Jag måste åka dit och ta några bilder snart. Om vädret tillåter och jag minns vägen blir det redan nu på lördag då maken och jag ska ut på en liten kortresa.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.