Foto,  Ur vardagen

Rätt vackra och rätt äckliga

Andades en stund vid Apelviken innan jag satte igång att jobba i morse. Mmm-ahh!
apelviken1Köpte med mig lunch och satte mig i solen nere vid kallbadhuset senare på dagen. Skönt.
kallbadhusetImponerades först av de snällt poserande måsarna. Dessa vitgrå skränfåglar hör ju ändå havet till liksom… Rätt vackra faktiskt.
måsar
lunchtajmMen så fort jag plockat locket av Kesoburken kom de missunnsamma filurerna nära. Riktigt nära. Rätt äckliga är de ändå. Jag vann hursomhelst ma(k)tkampen och fick behålla min lunch. Ha! So there!

mås

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.