183 motionspass 2014,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Måbrahelg

havet mås sup ostmacka grill1 grill2Ja, det här blev en helg att minnas. En riktig måbrahelg har det varit. Jag har njutit av havet, mat, trevliga vänners sällskap igår kväll och vädret har varit helt fantastiskt! Jag har varit ute och tankat i mig massor av D-vitaminer hela helgen. Fullkomligt lapat i mig sol och njutit av livet.

Kombinerade två av de saker jag älskar att göra mest av allt när jag cyklade hemifrån i går morse och kameran fick följa med. Jag cyklade ut mot Hamravallen och vidare över Gröninge upp till Vallda trekant. (Usch, vilken väg man än cyklar mot Vallda så går det uppför, uppför, uppför…. Puh! Man blir ju fasen trött alltså! (-; ) Så trampade jag på och stannade till på Smarholmen. Där gick jag runt och fotograferade en lång stund. Andades. Kopplade av. Njöt.

Upp på cykeln igen och ut till Gottskär och Utholmen där det blev fler bilder och sedan tog jag en välbehövlig macka och en kopp kaffe på Jönssons konditori. Det smakade fint efter de nästan tre cyklade milen.

På vägen hem stannade jag till vid Stannegården och fotograferade lite till. Sen stoppade jag och fotade lite vitsippor längs vägkanten på Onsalavägen innan jag tog mig hemåt igen. Tror det blev mellan fyra och fem cyklade mil totalt. Jag var mycket nöjd med mig själv efteråt. Pass 68 av 183 skrev jag in i träningskalendern i och med detta.

Förutom att jag såg de första vitsipporna för i år igår såg jag även först en citronfjäril, sen en påfågelfjäril och därefter ytterligare en citronfjäril och årets första humla snurrade runt mig på Smarholmen. Lycka!

Och dagen idag har inte varit mycket sämre den. Solen har gassat och jag har suttit ute och solat på baksidan, grillen har premiärinvigts, vi har städat, en långpromenad med Lisa har vi hunnit med och så har jag hängt ut tvätt för första gången i år. Det behövs inte mycket mer än så för att göra mig glad – jag älskar verkligen att leva och jag njuter av varje dag jag får. På riktigt.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.