Foto,  Träning,  Ur vardagen

Favoritlöprundan

Tidigare idag var vi som sagt var ute med hundarna och gick. Vi tog min favoritlöprunda som går hemifrån, upp till Forsskogen – trekilometersspåret där – och hem igen. Jag tycker det är en härlig runda och slås ofta av hur vackert det är där uppe i skogen och med utsikten över golfbanan. Eftersom vi promenerade idag passade jag på att fotografera, så titta, njut och håll med om att jag har en härlig runda att ge mig ut på precis utanför dörren…

Med området i ryggen och busshållplatsen framför mig börjar rundan…
run1
Raksträcka cirka en och en halv kilometer…run2 run3 Sen börjar det gå uppför så sakteliga…run4 Jajjemän, uppför, uppför, uppför.run5 run6 Fortfarande lutar det uppåt…run7 Snart uppe…run8 Liiite till!run9 Wow! Uppe! Och nu blir det skönare underlag att springa på också.run10 run11 run12 run13 Framme vid skylten brukar Runtasticappen meddela: ”distance three kilometers”…run14Sen går det nerför – en härlig känsla!
run15 Lite mer nerför och nu breder golfbanan ut sig till höger om mig…run16 Fore! Måste akta mig för bollarna!run17 Shit, vad fint! Och nära hem. För där är ju kyrkan… Eller? Nja, det är allt en bit kvar.run18 Jag måste upp för en backe till…run19 Sen ner för en annan…run20 Och där har vi kyrkan igen…run21 Lite mera uppför…run22 Och ibland närkontakt med en och annan golfare.run23 Sista uppförsbacken nu… Kom igen!run24 run25 Nu börjar det plana ut och snart är jag ute ur skogen.run26 run27 Sådär ja, så går det nerför på asfalt och det är mindre än två kilometer kvar hem. Yeah!run28Snart bara en kilometer kvar…
run29
Nu är det nära…run30Tillbaka vid huset jag hade i ryggen på första bilden.
run31In i området och nu är det snart klart – 6,7 kilometer. Jäpp! Nå, vad tycks, gillar du också min löpruda?

Jag sprang här igår och fasen vet om jag inte ska ta och göra det nu snart också. Har käkat både fudgebrownies och våfflor idag så det är en del som ska förbrännas!

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.