183 motionspass 2014,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Motvind, medvind och virvelvind

everymomentIdag har det varit en otroligt vacker men blåsig dag här i Kungsbacka. Jag vaknade tidigt, gick ut med Lisa, kröp därefter tillbaka ner under täcket i sängen, läste morgontidningarna och spelade lite spel. Underbart!

Sen gav jag mig ut på en sex och en halv kilometer lång joggingrunda (höften höll – yay!) och därefter svingade jag mig upp på cykeln och trampade en niokilometersrunda i motvind, medvind och virvelvind. Ömsom sol ömsom moln kan man lugnt säga: iskalla, otrevliga vindar och varma, sköna solstrålar turades om att piska respektive smeka mina vinterbleka kinder. Ett bra träningspass var det hur som helst och 61 pass av 183 är nu avklarade. Wee-hoo!

Maken åkte iväg på fotboll tidigt i morse; två matcher skulle spelas idag och nu ikväll blir det mat och dryck med killarna på Hamravallen för hans del. Jag har just hjälpt honom att köra mat från cateringfirman dit bort och Mamma Mia, det såg gott ut vill jag lova!

Själv sitter jag nu och väntar på att få äta en kycklingsallad som jag själv gjort tidigare idag och sedan får jag finbesök. Sonen och hans sambo är iväg på kalas hos hennes bror och jag har fått äran att passa Tossan och Kiara medan de är borta. När kalaset är slut kommer de hem till mig och håller mig sällskap, umgås och sover över i natt. Ska bli mysigt.

Ikväll bjuder jag dem gärna på kycklingsalladen om de vill ha (de har ätit smörgåstårta tidigare idag om jag förstår det hela rätt, så frågan är hur hungriga de är). Jag har i alla fall gjort min goda mangorajasås till salladen, bjuder på focaccia och ost till det samt hembakta fudgebrownies efteråt till kaffet som jag tror att de kommer att gilla.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.