Foto,  Ur vardagen

Torsdag, fredag och lördag…

Fin gåva från väninna i torsdags
hjärtaVacker bukett från maken igårbukettStadspromenad med Lisa i morse
lisa
Vårtecken
snödroppeFödelsedagsbrunchkalas – muffins bakade av födelsedagsbarnet självt
muffins
Makens brors familjs nyaste medlem…
molly…och så en gråtstund vid datorn alldeles nyss. Den här låten får mig att tänka på mamma (det går verkligen upp och ner det där med hur jag mår; som en bergochdalbana) – och ikväll blir det middag och mello hos vänner.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.