Ur vardagen

Trasig nattarbetare

panik

Nu är jag igång och nattarbetar igen. Hur ska jag hinna med och klara av allting och hur ska det gå med än det ena än det andra? Jag har sjukskrivit mig den här veckan; känner mig så ledsen och helt trasig…

Men ändå måste jag göra saker hela tiden: gå till begravningsbyrån, plocka i ordning mammas saker, tömma hennes lägenhet, fundera över vem som kan tänkas vilja ha vad av hennes grejer, beställa blommor till begravningen, träffa prästen, fundera över vad som ska skänkas bort, kastas eller sparas med mera, med mera, med mera…

Och alla vanliga saker upptill det som ska göras; gå till optikern, handla mat, äta, tvätta, sova, städa, tänka på framtiden och leva i nuet. Och ta hand om Lisa. Finnas där för pappa.

Det svämmar över fullständigt i huvudet när jag tänker på det nya jobbet; att det kommit massa grejer till lagret som måste tas om hand, alla gamla saker där som ska slängas, kunder som ringer och söker mig och alla mejl som kommer. Det här var ju ingen kanoninledning på den nya anställningen direkt. Hoppas jag får vara kvar.

Jag går på högvarv och känner mig helt paj – fungerar liksom inte riktigt. Jag har inte hunnit börja sörja att mamma är borta. Tänker på henne hela tiden, pussar på en av hennes ringar som jag börjat bära, gråter en skvätt, skrattar åt ett minne, men jag har inte hunnit bara ta det lugnt än, vill nog inte riktigt sätta mig ner och göra det heller för vad händer den dagen då jag gör det och reflekterar? Är det då man börjar bearbeta? Då man tar itu med alla känslor på allvar? Nu är det så mycket praktiskt att ta hand om – kommer jag att hinna med allt och kommer jag att hinna ta hand om mig själv?

Det här blev ett väldigt personligt och något ”gnälligt” inlägg, jag vet, kanske inte något som passar på en må bra-blogg, som jag ju valt att kalla min blogg. Men det här är min verklighet just nu och det är skönt att få skriva av sig lite. Hoppas du har förståelse…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.