Ur vardagen

En ängel rikare

fuckkol

Det här är så svårt att skriva men jag vill ändå att alla ska veta: Igår blev världen en människa fattigare och himlen en ängel rikare… Mamma är borta. Sorgen och saknaden går inte att beskriva.

Vi har vakat vid hennes sida dag som natt sedan lunchtid i fredags och klockan 13:33 igår eftermiddag – måndagen den 17 februari, årets hittills vackraste dag – tog mamma sitt allra sista andetag.

Jag är så oerhört glad mitt i alltihop att vi var där, att jag fick hålla hennes hand in i det sista och hjälpa henne att ta steget så hon slapp göra det ensam. Nu är hon fri – fuck KOL!

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.