Foto,  Ur vardagen

Tur jag har

kyligt

Så har molnen skingrats, regnet avtagit, kylan kommit tillbaka och det ser ut att bli en fantastiskt fin dag idag! Välkommen, du vackra, härliga fredag! Woop, woop!

Idag har jag stämt träff med en kollega för att jobba ihop. Jag har många frågor, ska göra nya saker som jag inte har en aning om hur jag ska göra och jag behöver få bolla lite tankar och lufta funderingar som uppkommit under veckorna som gått. Tur jag har som har en fadder att vända mig till. 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.