Foto,  Ur vardagen

Solen skiner i mig

istapparIdag begåvas västkusten med såna här – fast i upptinad form. Det är snöblandat regn som kommer och jag är sådär sugen på att ge mig ut idag. Men ut ska jag och jag ska bland annat till ett mycket spännande ställe idag; Ringhals.

Ikväll är det dags för kontrollvägning på Viktväktarna. Det var en månad sen jag var där sist och enligt mina noteringar har jag skött mig väl: -0,4 kg idag på morgonen jämfört med för en månad sen.

Målet är ju att hålla vikten, möjligtvis gå ner lite, lite grand som jag gjort, men absolut inte gå upp! Så jag känner mig nöjd och glad idag. Oavsett hur det ser ut där utanför fönstret skiner solen i mig.

 

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.