Mösslös

musslaSnön är borta här i Kungsbacka nu, det gick fort när det väl blev ett par plusgrader. Svisch, så var den väck! Understället har åkt ner i lådan igen, men det är fortfarande kallt i vinden så handskar och mössa/kapuschong är viktigt att man kommer ihåg att ta på sig när man ger sig ut på promenad.

Borde väl ha mössa även i vanliga fall, men jag vet inte vad det är med mig och mössor alltså… För det första så ser jag för jädra dum ut i mössa! Och när jag väl tagit på mig en och sedan får av mig den ser jag rent ut sagt för jävlig ut i håret! Det blir platt, lägger sig åt alla möjliga och omöjliga håll, blir elektriskt och går bara inte att få på plats och som jag vill ha det igen om jag inte blöter ner det. Näe, jag föredrar allt att vara mösslös. Det får kosta ett par röda öron och några tovor…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *