183 motionspass 2014,  Foto,  Ur vardagen

Can’t wait

hamnDet har varit en härlig söndag idag och det känns som att jag hunnit med mycket; tvättat, strukit, promenerat (32/183), handlat, hälsat på mor, lagat och ätit middag, fotograferat, förberett mina texter till medlemsbladet (Friskis), tittat lite på OS och redigerat bilder. OCH så har vi bokat in nästa spa-vistelse som blir i början av april – can’t wait…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.