Foto,  Ur vardagen

Tanken är god

rosoroljusGod morgon, lördag! Jag ser fram emot en helt ledig dag idag – en dag då jag ska försöka göra så lite som möjligt. Inte rusa hit och dit. Nästan ha lite tråkigt faktiskt, för det är bra att det emellanåt har jag hört…

Men äsch nej, jag har texter att skriva till Friskis medlemsblad och så är jag lite sugen på att gå i affärer och att träna något också, så helt platt fall i soffan blir det nog inte ändå. Jag är inte rätt typ för det, men tanken är god.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.