183 motionspass 2014,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

Jädra skithöft!

plankanJodå, jag har allt flängt och farit idag. Och tränat. Instagrammade glad i hågen när jag snört på mig mina skor, knappat igång pulsklockan och Runtasticappen och skulle ge mig iväg.

Sprang en enda liten futtig kilometer sen fick jag tokont i min jädra skithöft! Så det fick bli powerwalk istället. Eller ja, jättenästan blev det powerwalk. (NOT!) Men jag gick så fort höften tillät och arg som ett bi var jag. Grrr…

När jag kom hem körde jag igång core-DVD:n och körde ett pass framför TV:n – så nu har jag gjort mitt 31:a träningspass för i år. Härligt! Längtar dock jättemycket efter att kunna springa, men det verkar ju tyvärr ta ett tag innan jag kan göra det igen. Jag säger det än en gång; jädra skithöft!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.