Jädra skithöft!

plankanJodå, jag har allt flängt och farit idag. Och tränat. Instagrammade glad i hågen när jag snört på mig mina skor, knappat igång pulsklockan och Runtasticappen och skulle ge mig iväg.

Sprang en enda liten futtig kilometer sen fick jag tokont i min jädra skithöft! Så det fick bli powerwalk istället. Eller ja, jättenästan blev det powerwalk. (NOT!) Men jag gick så fort höften tillät och arg som ett bi var jag. Grrr…

När jag kom hem körde jag igång core-DVD:n och körde ett pass framför TV:n – så nu har jag gjort mitt 31:a träningspass för i år. Härligt! Längtar dock jättemycket efter att kunna springa, men det verkar ju tyvärr ta ett tag innan jag kan göra det igen. Jag säger det än en gång; jädra skithöft!

4 reaktion på “Jädra skithöft!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *