Foto,  Ur vardagen

Musikalen igår

musikalVar på Aranäsgymnasiets estettreors musikalföreställning ”Fortsätt simma” igår – en musikal som byggde på ”Hitta Nemo”. Den var riktigt, riktigt bra! Musiken, manuset, skådespeleriet, sången, koreografin, ja allt. Jag lyckades som vanligt inte hålla tillbaka tårarna när det blev sorgligt men jag fick dessutom skratta en hel del. Jätteduktiga var allihop och jag är så stolt över makens systerdotter som i mitten på bilden ovan står i ”tänkarpose”.Tack allihop för en jättebra föreställning!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.