Foto,  Lisa,  Ur vardagen

Självförtroende

lisa140205Veterinären fick ta sig en titt på Lisa igår. Förutom att hon är mager och rädd är det inget fel på henne. Så nu är hon vaccinerad och chippad och på något sätt var det som att hon växte i och med detta – som att hennes självförtroende blev bättre – för hon gick lite stoltare och åt direkt när hon kom hem.

Hon tyr sig mer och mer till oss och hon ville inte att vi skulle sluta gosa med henne på hela kvällen. Hon väger 4,7 kilo och det är ju inte mycket så nu ska vi fortsätta ge henne lugn, ro, kärlek och försöka få henne att äta och dricka ordentligt.

Om någon månad eller så får vi ta henne till hundtrimmet så de får rycka hennes päls och så får vi boka en tid för att ta bort tandsten. Men inte nu alltså, det är alldeles för tidigt…

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.