Självförtroende

lisa140205Veterinären fick ta sig en titt på Lisa igår. Förutom att hon är mager och rädd är det inget fel på henne. Så nu är hon vaccinerad och chippad och på något sätt var det som att hon växte i och med detta – som att hennes självförtroende blev bättre – för hon gick lite stoltare och åt direkt när hon kom hem.

Hon tyr sig mer och mer till oss och hon ville inte att vi skulle sluta gosa med henne på hela kvällen. Hon väger 4,7 kilo och det är ju inte mycket så nu ska vi fortsätta ge henne lugn, ro, kärlek och försöka få henne att äta och dricka ordentligt.

Om någon månad eller så får vi ta henne till hundtrimmet så de får rycka hennes päls och så får vi boka en tid för att ta bort tandsten. Men inte nu alltså, det är alldeles för tidigt…

1 kommentarer till ”Självförtroende

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *