Foto,  Ur vardagen

Rätt håll

redHalvvägs in i arbetsveckan och idag jobbar jag hemifrån. Kände mig helt full i huvudet igår och idag ska jag försöka få någon slags struktur på tillvaron, reflektera, repetera, beställa hem saker, undersöka, leta, utvärdera, fråga, fundera och försöka lära mig mer.

Det är jättekul på jobbet men det är mycket nytt som sagt var – så tack chefen för att du lagt in en reflekteradag i mitt schema just idag, det behövde jag. Vill ju inte missa något. Alla dessa puckar jag har igång samtidigt nu måste jag parera och passa åt rätt håll – det gäller bara att veta vilket håll som är rätt. 🙂

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.