Lisa

lisa140203Igår kom hon till oss, denna rädda, söta, lilla varelse – Lisa. En kollega till maken har tagit hand om henne då hon levt under svåra förhållanden tidigare. Enligt uppgift först på ett ställe bland andra hundar (och människor?) som förmodligen inte varit så snälla mot henne; matsituationen verkar ha varit mest traumatisk för henne. Så blev hon ”omhändertagen” av en person som stängde in henne i en källare och lät henne komma ut en gång om dagen. Detta enligt vad jag hört, alltså. Stackars liten…

Hon är så försiktig, lättskrämd och skygg, denna lilla Lisa och jag önskar så att hon vågar äta och dricka ordentligt snart. Hon måste förstås till veterinären också och till någon som fixar hennes päls, men mest av allt verkar hon behöva någon som är snäll mot henne – på riktigt. I det avseendet tror jag att hon hamnat helt rätt, men vi är inte helt säkra på att vi har möjlighet att ta oss an henne på heltid. Det är ett stort ansvar att ta hand om ett djur och frågan är om hon någonsin kommer att bli trygg och lugn eller om hon är förstörd för alltid…

Om skapica

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com
Det här inlägget postades i Foto, Lisa, Ur vardagen. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Lisa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.