183 motionspass 2014,  Foto,  Träning,  Ur vardagen

En vilja som heter duga

bukett2Jag inledde den här måndagen med en löprunda och årets tjugosjätte träningspass är härmed avklarat. Gott! Hoppas höften håller, för nu är jag laddad! Jag har nya, fina löpskor, en vilja som heter duga och jag har absolut inte tålamod för någon höftstrejk.

Idag är första dagen helt på egen hand på jobbet – spännande!

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.