Marstrand levererade

bänkarMarstrand (Koön) levererade – igen. Jag älskar det stället; underbar utsikt och charmiga omgivningar, fina rum, trevlig personal, härlig spaavdelning, bra mat, sköna sängar och god frukost. En riktig batteriladdare!

tobleronemuffins
Väl hemma igår bakade jag Tobleronemuffins. Ett par vänner kom hem till oss på kvällen, åt middag och kollade på Melodifestivalen tillsammans med oss. Vi hade mycket trevligt och kvällen blev natt innan vi kom i säng.

Idag har vi varit ute och gått en åttakilometersrunda i det vackra vintervädret; solen skiner och det är några plusgrader. Riktigt härligt!

Och nu ska vi ta en promenad bort till mamma och titta till henne – sen får vi se vad som händer mer idag. Arsenal spelar så maken sjunker ner i soffan vid femtiden, så mycket är åtminstone klart. Själv kanske jag redigerar lite bilder eller sticker bort till Friskis och tränar något. Jag får se, låter det vara öppet och tar resten av dagen som den kommer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *