183 motionspass 2014,  Foto,  Mat & bakning,  Ur vardagen

Marstrand levererade

bänkarMarstrand (Koön) levererade – igen. Jag älskar det stället; underbar utsikt och charmiga omgivningar, fina rum, trevlig personal, härlig spaavdelning, bra mat, sköna sängar och god frukost. En riktig batteriladdare!

tobleronemuffins
Väl hemma igår bakade jag Tobleronemuffins. Ett par vänner kom hem till oss på kvällen, åt middag och kollade på Melodifestivalen tillsammans med oss. Vi hade mycket trevligt och kvällen blev natt innan vi kom i säng.

Idag har vi varit ute och gått en åttakilometersrunda i det vackra vintervädret; solen skiner och det är några plusgrader. Riktigt härligt!

Och nu ska vi ta en promenad bort till mamma och titta till henne – sen får vi se vad som händer mer idag. Arsenal spelar så maken sjunker ner i soffan vid femtiden, så mycket är åtminstone klart. Själv kanske jag redigerar lite bilder eller sticker bort till Friskis och tränar något. Jag får se, låter det vara öppet och tar resten av dagen som den kommer.

Det här är min må bra-blogg. Här har jag chansen att vara kreativ på mitt eget sätt och bloggen handlar bland annat om fotografering, bildbehandling (Photoshop), mat, träning, mitt liv, min och familjens vardag; allt i en salig röra. Det som poppar upp sätter jag på pränt! Kontakta mig gärna om du har något spännande uppdrag till mig, förslag på något speciellt jag ska skriva om eller om du har några frågor om eller synpunkter på de foton, bilder och/eller texter jag presenterar här på bloggen: jesson69@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.